Behandelingen

Shiatsu behandelingen volgens Ohashi – een unieke ervaring.

In onze huidige, hyperactieve maatschappij is ziekte veelal het gevolg van stress. Een Shiatsu behandeling werkt kalmerend op lichaam en geest en zal uw evenwicht herstellen.

Er wordt gewerkt met Ki, onze eigen vitale levensenergie. Hierdoor is het effect van deze behandeling veel dieper dan bij een gewone massage.

Tijdens een Shiatsu behandeling blijft de ontvanger gekleed. De therapeut beweegt soepel om uw lichaam en leunt met haar eigen lichaamsgewicht in op uw meridianen.

Diepe aanraking, zachte strekkingen, soepele transities en continue aanwezigheid zullen u volledig doen ontspannen. U zult de behandeling ervaren als een weldaad.

Door regelmatig een Shiatsu behandeling te ondergaan, blijft uw energie in balans. U ervaart meer lichaamsbewustzijn en u houdt uw gezondheid op peil.

Shiatsu behandelingen volgens Ohashi - Ohashiatsu Amsterdam

Behandelingen zijn mogelijk van maandag t/m donderdag, uitsluitend op afspraak.

Shiatsu behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars deels of geheel vergoed binnen het aanvullend pakket, mits de therapeut is geregistreerd bij een beroepsvereniging.

Ik ben lid van beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en registertherapeut volgens RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en TCZ (Tuchtrecht Beroepen Natuurlijke Gezondheidszorg) en sta ik vermeld in de Zorggids.

Het diploma Westerse Medische Basiskennis (volgens Plato eindtermen), verplicht voor registertherapeuten met ingang van 2017, heb ik behaald op 21 juni 2015.

Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

De praktijk is gelegen op de eerste verdieping van het Ondernemerscentrum Muiderpoort (ingang West) in Amsterdam-Oost en is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de deur is er voldoende gelegenheid om (betaald) te parkeren.

Via onderstaand formulier kunt u direct een afspraak maken. Welkom!

 

Cordula Quadt, C.O.I.

  • Domselaerstraat 22 NL-1093 MA Amsterdam
  • Tel: +31 (0)20 - 69 22 793