Beginners-II cursus

Ohashiatsu ® Beginners-II: De vijf elementen (30 lesuren)

cursus beinners-II - Ohashiatsu Opleiding Amsterdam

Leerde je in de Beginners-I cursus hoe te werken met de energie-meridianen, in de Beginners-II cursus leer je waarom te werken met specifieke meridianen door de introductie van de vijf elementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Ons uiterlijk, onze gewoonten, onze sympathieën en antipathieën, onze emoties en attitudes zijn voorbeelden van onze inspanningen om te allen tijde in harmonie te zijn met de vijf Elementen in de natuur en in ons zelf.

Met behulp van de principes en de filosofie leerde je in Beginners I ‘hoe’ te werken met de energie-meridianen. In de Beginners II cursus leer je ‘waarom’ te werken met specifieke meridianen door de introductie van de vijf elementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Ons uiterlijk, onze gewoonten, onze sympathieën en antipathieën, onze emoties en attitudes zijn voorbeelden van onze inspanningen, om te allen tijde in harmonie te zijn met de Vijf Elementen die in de natuur en in ons zelf.

Verder leer je:

  • de vijf elementen Makko-ho stretches, om je eigen meridianen te openen en de Ki-energie in balans te brengen.
  • de Bo- en Yu-punten – diagnostische punten op de voor- en achterkant van het lichaam – om ons te helpen bepalen welke meridianen het meest behoefte hebben om in balans te worden gebracht.
  • Ohashiatsu® technieken in zij-positie.

Voor wie?

Hen die hebben deel genomen aan de Beginners-I cursus. Uitzonderingen in overleg.

Professionals (shiatsu, tuina, massage e.d.) kunnen deze cursus volgen om beter te leren bewegen en nieuwe inspiratie op te doen.

Studenten aan de Ohashiatsu ® opleiding kunnen hun deelname aan een of meerdere dagdelen van deze cursus laten aanmerken als praktijkles op hun studiekaart.

Herhalers betalen de helft van het cursusgeld.

De Beginners-I cursus beslaat 10 lesblokken à 3 uur.

Het cursusgeld bedraagt € 450 (incl. btw).

Cordula Quadt, C.O.I.

  • Domselaerstraat 22 NL-1093 MA Amsterdam
  • Tel: +31 (0)20 - 69 22 793